Harran Yeni Camii’nde Kutlu Doğum Konferansı Yapıldı.

Bozova İlçe Müftüsü Abdulcelil ALPKIRAY’ın Yaptığı Konferansa Harran İlçe Kaymakamı M. Selami YAZICI Ve Diğer Mülkî Amirler de Katıldı.

20.04.2015

Detaylar

“Hz. Peygamber (s.a.v) ve Birlikte Yaşama Ahlakı” Konferansına Harranlı Kadınlardan Büyük İlgi..

Yeni Harran Camii’nde Yapılan Etkinliğe Harranlı Hanımların İlgisi Yoğun Oldu

20.04.2015

Detaylar

Harran Müftülüğüne Bağlı Hacı Zeliha IŞIK Kız Kur’an Kursunun Bahçesine Gül Fidanları Dikildi.

Harran İlçe Müftülüğünün En Büyük Kur’an Kursu Olan Hacı Zeliha IŞIK Kur’an Kursunun Bahçesine Öğrencilerinin de Katılımıyla Gül Fidanları Dikildi

18.04.2015

Detaylar

Kutlu Doğum Kermesimize Tüm Halkımız Davetlidir..

Harran İlçe Müftülüğünce Organize Edilen Kermesimize İlçemizdeki Tüm Vatandaşlarımızı Davet Ediyoruz.

Detaylar

Kutlu Doğum Münasebetiyle Harran İlçe Müftüsü Abdulhekim ÖZ, Harran İlçe Kaymakamı M. Selami YAZICI’ya Ziyarette Bulundu.

Kaymakamlık Makamında Yapılan Ziyarette “Hz. Peygamber (s.a.v) ve Birlikte Yaşama Ahlakı” Üzerine Kısa Bir Sohbet Yapıldı.

Kutlu Doğum Münasebeti İle Balkatta Kur’an Şöleni.. Birinci Mustafa ALTINDAĞ

Harran İlçe Müftülüğüne Bağlı Balkat Kur’an Kursunda “En Güzel Fatiha ve Veccehtü Okuma Yarışması” Heyecanı Vardı.

Detaylar

Harran İlçe Müftülüğünde Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Hazırlıkları Başladı..

İçeriğinde Konferans, Kermes Ve Yarışmaların Olduğu Etkinliklere Tüm İçe Halkımız Davetlidir..

01.04.2015

Detaylar

Pazar Derslerinde Kahvaltı Molası..

Harran İlçe Müftülüğünde Görevli İmam-Hatip Ve Müezzinlerimizi Her Pazar Bir Araya Getiren Pazar Derslerinde Kahvaltı Molası Neşeli Dakikaların Geçmesine Vesile Oldu.

Detaylar

İlçe Müftümüz Abdulhekim ÖZ Balkat Köyü Kur’an Kursunu Ziyaret Etti.

İlçe Müftümüz Abdulhekim ÖZ Balkat Köy Kur'an Kursunu Ziyaret etti, Kursumuzda Eğitim Gören Öğrencilerin Kursa Olan İlgisi Memnuniyet Vesilesi Oldu

Detaylar

Harran İlçe Müftülüğüne Bağlı Camilerimizin İmam-Hatip ve Müezzinleri Pazar Derslerinde Buluşuyor.

Detaylar

Harran İlçe Müftülüğüne Bağlı Kız Kur’an Kursu Öğreticileri İle Aylık Mutad Toplantı Yapıldı. Toplantıya Harran İlçe Müftüsü Abdulhekim Öz de Katıldı.

Detaylar

Bulgurlu Köyü Küme Evler Mezrası Camii Kıble Tespit Çalışması Ve Temel Atama Töreni Yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Logosu Kurumsal
Diyanet İşleri Başkanlığı Logosu Hizmetlerimiz