Pazar Derslerinde Kahvaltı Molası..

Harran İlçe Müftülüğünde Görevli İmam-Hatip Ve Müezzinlerimizi Her Pazar Bir Araya Getiren Pazar Derslerinde Kahvaltı Molası Neşeli Dakikaların Geçmesine Vesile Oldu.

Detaylar

İlçe Müftümüz Abdulhekim ÖZ Balkat Köyü Kur’an Kursunu Ziyaret Etti.

İlçe Müftümüz Abdulhekim ÖZ Balkat Köy Kur'an Kursunu Ziyaret etti, Kursumuzda Eğitim Gören Öğrencilerin Kursa Olan İlgisi Memnuniyet Vesilesi Oldu

Detaylar

Harran İlçe Müftülüğüne Bağlı Camilerimizin İmam-Hatip ve Müezzinleri Pazar Derslerinde Buluşuyor.

Detaylar

Harran İlçe Müftülüğüne Bağlı Kız Kur’an Kursu Öğreticileri İle Aylık Mutad Toplantı Yapıldı. Toplantıya Harran İlçe Müftüsü Abdulhekim Öz de Katıldı.

Detaylar

Bulgurlu Köyü Küme Evler Mezrası Camii Kıble Tespit Çalışması Ve Temel Atama Töreni Yapıldı.

Detaylar

Yeni Müftümüz Abdulhekim Öz Görevine Başladı.

05.03.2015

Diyanet İşleri Başkanlığı Logosu Kurumsal